DE 18 VÆRSTE TING VED AT VÆRE GRAVID

BABYALARMER: NEONATE BC-8000DV KAMERA

Et af de mest kendte og populære brands på markedet, når det kommer til babyalarmer, er Neonate. De får generelt gode anmeldelser af deres produkter, og personligt kan jeg også kun selv tilskrive mig som positiv kunde, da jeg i knap 2 år har brugt deres BC-6500D model, som har vundet flere ‘Bedst i Test’, og som vi aldrig har oplevet problemer med.

På min Instagram @frederikkeegel delte jeg forleden min interesse i Neonates videreudviklede model med kamera, BC-8000DV. Flere af mine følgere var enige med mig i min positive vurdering af Neonates almindelige alarmer, men var lidt mere skeptiske overfor den med kamera. Der var overvejende flest positive og tilfredse tilkendegivelser, men der kom også mere skeptiske, så nu har jeg samlet dem alle i en fordele/ulemper liste omkring BC-8000DV alarmerne.

NEONATE BC-8000DV BABYALARM

FORDELE:

 • Med kamera kan man altid holde øje med og ‘kigge’ til baby uden fysisk at flytte sig fra sin nuværende position (fordelagtigt hvis man f.eks. leger med sit andet barn eller sidder til møde i et andet rum).
 • Kameraet kan enten være tændt hele tiden, sættes på ‘standby’, så det kun tænder, når der er lyd eller bevægelse i barnevognen, være på ‘standby’ og tændes manuelt, hvis man lige vil tjekke, eller være helt slukket, så der kun er lyd på baby. Baby kan dermed sove trygt nede i gården, inde i værelset, ude på terrassen eller andre steder uden anden opsyn end alarmen.
 • Man kan spare på strømmen med ved at slukke kameraet eller have det på ‘standby’, så det kun tændes ved lyd og bevægelse.
 • Alarmen har et godt kamera, der er skarpt i både dag- og nattetimerne grundet 8 infrarød lamper.
 • Alarmen har et minimalistisk og pænt design.
 • Man kan få op til 4 ekstra enheder til alarmerne; enten med kamera fra samme serie eller en enhed uden kamera, kun med lyd, fra BU-65D eller BU69D. På den måde kan man overvåge flere børn på en gang.
 • Alarmen kan både hænges og stilles (stander medfølger i pakken).
 • Man kan manuelt regulere lydstyrke og zoomfunktion på forældremonitoren (Parent Unit) samt indstille hvornår alarmen skal reagere ved for høj/lav temperatur.
 • Rækkevidden med kamera tændt er 300m. Rækkevidde uden kamera, kun med lyd, er 800m.
 • Forældreenheden har touchscreen, der kræver aktivering (aktiveres på tænd/sluk knappen), hvilket er smart, så der ikke bliver trykket på knapper, hvis alarmen ligger i tasken, lommen eller i hånden.
 • Tovejskommunikation, så forældre kan tale til sit barn.

ULEMPER:

 • Alarmerne har kort batterilevetid med kameraet tændt. Det skulle have op til 25 timer ved standby, men det oplever mange ikke.
 • Alarmerne skal lades op efter hver brug. Det skal dem uden kamera ikke.
 • Touchscreen på forældreenheden kan være langsom/mangelfuld i reaktion ved tryk.
 • Alarmerne står ustabilt på gulv/hylde, da designet er så tyndt og minimalistisk.
 • Alarmernes rækkevidde er kort med kameraet aktiveret.
 • Mange har oplevet at måtte reklamere for produktet pga. tekniske fejl eller problemer med ledninger/forbindelse.

Alarmerne kan findes hos bl.a. Jollyroom, PixiZoo og Elgiganten. Hvis I har erfaringer eller kan be-/afkræfte noget af ovenstående, må I meget gerne dele dem i kommentarfeltet herunder, så vi alle kan blive klogere! Eller så håber jeg, at listen kan bruges. 🙂

2 kommentarer

 • Kamilla Løve

  Jeg har denne babyalarm hjemme, og har reklameret på den ganske mange gange. Jeg har dog ALTID fået enheden eller lader ombyttet på stedet, så Neonate har god service! Angående det med at skulle lade hele tiden, så har jeg aldrig haft det problem. Jeg har den på video som tænder ved lyd og bevægelse, og selvom jeg bruger den hver aften, så lader jeg den måske 1-2 gange i ugen. Angående det at du har kamera at følge med på, så slupper du selvfølgelig at gå ind hele tiden. Du slipper at vække ved at døren piber, gulvet knager og lyset lyser h*n ind i hovedet. Jeg vil sige, at dette er den bedste babyalarm ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi er de der første gangs forældre, som skulle have det hele 😉 så vi har både den traditionelle neonate uden kamera og den med – så skifter vi lidt efter behov.
  Jeg kan nikke genkendende til rigtig mange af fordelene! Vi er generelt rigtig glade for vores med kamera, mindst lige så glade, som vi er for den uden. Vi synes så ikke at de skal lades op efter hvert brug, men de holder ikke så længe. Hvis vi bruger den både til middagsluren og om aftenen, så holder de ca 2-3 dage for os.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 18 VÆRSTE TING VED AT VÆRE GRAVID