DER VAR ENGANG EN (GRAVID) PIGE...

STRIKKJOLER, SOM MAVEN KAN VOKSE I

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Da jeg delte det her fine billede af Katharina på @preggoofthedays Instagram, affødte det en masse spørgsmål om, hvor den lækre kjole er fra, og hvor man kan finde lignende. Jeg har derfor været en tur på nettet og fundet en masse kjoler i samme dur, som er virkelig fine og prisvenlige (den dyreste koster 292kr).

Kjolerne er af ‘strik’ materiale, så de har rigtig meget elastik i sig og fungerer derfor perfekt til en voksende mave, og så kan man samtidig bruge kjolerne igen efter fødslen, fordi de ikke kun egner sig til graviditetskroppe. Jeg har også fundet både denne og denne, som ikke er med på collagen, men som også er rigtig cool. Nedenfor har jeg også fundet en masse andre kjoler, der er perfekte til graviditetskroppen, men som også kan bruges i ens egen garderobe bagefter.

Jeg håber, I kan blive inspireret og måske finde lidt nyt prisvenligt tøj til garderoben:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Gina Tricot, Nelly, H&M, Ellos osv. har også en masse fine kjoler. Måske I også kan finde inspiration i nogle af collagerne her?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER VAR ENGANG EN (GRAVID) PIGE...