DER VAR ENGANG EN (GRAVID) PIGE...

DER VAR ENGANG EN (GRAVID) PIGE…

Der var engang en pige. Hun var gravid. For anden gang. Og det var hun lykkelig for. Hun elskede at være gravid, og begge hendes graviditeter var gået rigtig godt.

Men så en dag havde pigen en aftale med nogle veninder. De skulle ud og spise. Pigen glædede sig. Og hun glædede sig til at iklæde sig noget pænt tøj, der fremhævede den smukke mave, der afslørede hendes gravide tilstand. Men sådan skulle det ikke gå. Pigen stod nemlig i timevis foran sit garderobeskab og prøvede alt fra kjoler til nederdele til bukser til dragter. Men intet duede. Intet kunne fjerne den følelse hun havde. Følelsen af ikke at være tilpas i sin krop. Følelsen af ikke at føle sig smuk eller flot i noget tøj. Følelsen af ikke at være god nok.

Så pigen Googlede. Og hun Google. Og hun Googlede. Hun Googlede efter inspiration på diverse sider; pinterest, blogs, Instagram, gravidforummer, magasiner, alt. Intet gav resultat. Så pigen sukkede og gik ind til sin garderobe igen. Blot for at blive mindet om, at intet af det tøj, der lå smidt overalt i rummet, ville gøre hende glad.

I afmagt, frustration og tidspres iklædte pigen sig en sæt striktøj, forlod sit tilrodede hjem og gik ud ad døren velvidende, at hun resten af dagen ville fortryde sit tøjvalg, fordi hun allerede svedte som en hest i forårsvarmen. Pigen havde en god aften. Men føltes sig slet ikke tilpas.

Så dagen efter besluttede pigen, at hun ville gøre noget. Hun ville gøre noget for sig selv og for de mange andre gravide, der også kommer i krise. I tøjkrisen. En forfærdelig krise. Især når man er gravid og hormonfyldt. En krise der er umulig at overvinde, når man først er stødt på den. En krise der føles som at være fanget i et tårn, man ikke man komme ned fra. Medmindre man kan finde inspiration. Inspiration til hvordan man kan komme ud af krisen. Inspiration til hvordan man kan klæde sig, når man ikke selv ved det. Inspiration til de mange tøjmuligheder der er, når ens krop uge efter uge ændrer sig, og man ikke længere kan genkende sig selv. For de er der. Mulighederne. Man skal bare finde dem.

Og sådan gik det til, at Instagramprofilen @preggooftheday, hjemmesiden www.preggooftheday.dk og Facebookgruppen “#preggooftheday – et fællesskab for gravide og nybagte forældre” blev skabt. Et fællesskab. Til gravide. Til nybagt forældre. Til inspirationssøgende.

Velkommen til. Må du finde, hvad du søger herinde.

Pigen levede forresten lykkeligt – og uden én eneste tøjkrise – til sine dages ende.

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER VAR ENGANG EN (GRAVID) PIGE...